Cum comanzi?

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit produsul care va intereseaza, adaugati-l in cos. Veti fi directionati in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista cu produsele cumparate, sa actualizati cantitatea de produse comandate sau sa renuntati la un produs. Dupa ce aveti toate produsele dorite in cos, puteti finaliza comanda, completand datele dumneavoastra de contact si modalitatea de livrare. In functie de informatiile trimise veti fi contactati telefonic de catre unul dintre operatorii nostri.


Metode de plata

- RAMBURS - plata se face la primirea coletului cu produsele comandate. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de Curierat Rapid.


Costuri De Livrare

Livrarea costa de la 25 LEI folosind serviciile de curierat rapid, cu o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare la adresa dorita de dumneavoastra.


Ambalarea este discreta ?

Da, tinem cont de acest lucru. Va vom trimite produsele in niste cutii destul de solide care vor ajunge nevatamate la dumneavoastra, prin posta sau curier rapid. Cutia este simpla, de culoare maro, iar pe aceasta vor fi inscriptionate numai numele si adresa dumneavoastra si datele firmei noastre. Toate acestea, pe o simpla eticheta atasata pe cutia de carton. Nimic nu va trada natura continutului acestora.